+90 553 916 1021
  0553 916 10 21
Kategoriler
Anne & Bebek

2020-2021 Çanta Kreasyonu

2020-2021 ÇANTA KREASYONU


Yeni yıla girişimiz ile beraber her konuda yaşanan değişim modayı da etkilemiştir. Tüm giyim trendleri ve tercihleri değişirken çanta modası da bu yeniliklerden payını almıştır. Tek çantanın her ortamda kullanıldığı devir çoktan bitmişken her kombinin çantası da yer değiştirmeye başlamıştır.    

Kadın giyim modasının tamamlayıcı aksesuar parçalarından biride çantalardır. Değişen modaya ayak uyduran çantalar farklı modelleri ile bu sezonda bize göz kırpmaktadır. Klasik modelleri arkasında bırakan desen, işlemeler ve rengarenk formlarıyla yeni çanta modelleri için dolaplarınızda yer açın.


ÇANTA MODELLERİ

Çantalar kullanılacağı ortamlara göre değişiklik gösterirken tercih edilen çanta modelleri  ise karakter özelliklerinizi fazlasıyla yansıtacaktır. Bu sebeple satın alacağınız çantaların kalitesi, kullanışı kadar üzerinizde yaratacağı imaj özellikleri de önemlidir. Çanta seçiminde dikkat edilmesi gereken ilk kriterlerden biri satın alacağınız çantanızı nerede kullanacağınız konusudur.

Her güne ayrı kombin severlerin her güne farklı çanta tercihi var ise web sitemiz üzerinden uygun fiyatlı, kaliteli, kullanışlı ve tarz sahibi çanta modellerine ulaşabilirsiniz.

Web sitemizde bulunan ve tarzları ile öne çıkmayı başaran her yaşın ve her ortamın dört popüler çantasına göz atalım.


Bel Çantaları

Az olsun öz olsun diyenlerin favorisi olan aynı zamanda birkaç sezonun zirvesine oturan bel çantaları  bu yılda yaz ve kış hatta her mevsimde sevilerek tercih edilmektedir. Pratik ve rahat kullanıma sahip olduğu kadar her ortama uyum sağlayabilen bel çantaları tasarımlarıyla ve göz dolduran renkleri ile sezonun trendleri arasına hızlı giriş yaptı.


Fermuarları, zincir detayları, kapakları, değişen desen ve dokularıyla kıyafetlerinize, karakterinize uygun bel çantaları için web sitemize göz atabilirsiniz.


Kol Çantaları

Klasik davetler olsun, spor seyahatler olsun zamansız ve kuralsız her daim zirveyi elden bırakmayan modellerden biride kol çantalarıdır. Geniş iç hacimleri, rahat ve kullanışlı yapıları sayesinde günlük kullanımda da size eşlik eden bu model her sezonun vazgeçilmez parçasıdır.


Sırt Çantaları

Moda dünyası sırt çantalarını yeniden tasarladı ve bu tasarımlarıyla gönüllerde tekrar taht kurdu. Her yaştan ve her kesimden kadının favorisi olan çantalar tüm spor kıyafetler ile tarzınızı ortaya çıkaracak ayrıca maceralarınızda yol arkadaşlığı edecektir.

Önden kapaklı modellerden bağcıklı ve büzgülü yapılarıyla kombinleyebileceğiniz jean tşörtler ile tarzınızı ikon haline getirebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra doğru parçaların bir araya gelmesiyle sportif imajın yanı sıra şık bir stilde yakalayabilirsiniz.


El Çantası

Abiye elbiselerin, gece kıyafetlerinin ve kadınsı dik duruşun yanında yer alan bu çanta stili günümüzde oldukça modern tarzları ile beraber ofislere ve üniversite ortamlarına geçiş yapmıştır. Renkli, desenli ve rahat kumaş yapılarıyla günlük hayatın ve sportif yaşantının içerisinde yerini almıştır.

Ekose kumaşa sahip ve cool tarzıyla jeanleriniz için ideal olan el çantası modellerimize göz atabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.